Četvrtak, 16.01.2020.

19:00

Trejd Atlante i Minesote, Jang dobio veliku pomoć

Atlanta i Minesota dogovorili su trejd u kojem će Džef Tig i Trevon Grejem preći u Hokse, a Alen Kreb u Timbervulvse, prenosi ESPN.

Izvor: PT

Trejd Atlante i Minesote, Jang dobio veliku pomoć
Photo by Katharine Lotze/Getty Images

Atlanta ovim trejdovom dobija veterana Tiga od kojeg se očekuje da dosta pomogne Jangu u sazrevanju i solidnog "two-way" košarkaša u vidu Grejema.

Sa druge strane Vulvsi su uspeli da naprave prostor za još jednog košarkaša i na to su dobili Kreba, koji igra ispodprosečno ove sezone.

Spekuliše se da Minesota nije završila sa trejdovima i zbog toga ovo jedno mesto koje su dobili, time što su poslali Tiga i Grejema u Atlantu, bi moglo da im znači ukoliko dođe do nekog većeg trejda.

Ofanzivni rejting Atlante sa Jangom na terenu je 108,2, a bez njega svega 90,7 i Tig bi trebalo da podigne napad ekipe kada talentovani plej nije na terenu.

Tig je inače dete Hoksa, s obzirom da su ga 2009. godine draftovali sa 19. mesta i da je u timu iz Altante proveo sedam sezona.

Trejd rok traje do 6. februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: