Šruder nosio Nemačku do pobede nad Senegalom

Košarkaši Nemačke su rezultatom 89:78 pobedili selekciju Senegala u P grupi za razigravanje.

 
  MNE   TUR  
  74 : 79  
 
  NEM   SEN  
  82 : 71  
KRAJ
Nemačka i Turska ostvarile su važne pobede
Kraj treće četvrtine
Nemačka je uspela da napravi prednost u trećoj četvrtini i da sa 6 poena prednosti uđe u poslednjih deset minuta na utakmici.
Kakva drama!
Ova poslednja deonica u mnogo čemu liči na duel Turske i SAD. Turska je u potpunosti istopila dvocifrenu prendost Crne Gore, čak došla i do vođstva u poslednjem minutu
Sjajna Crna Gora i hrabri Senegal
Senegal uprkos bremenu favorita koje nosi Nemačka uspeva da vodi na poluvremenu. Prednost je pola koša, ali je ipak prednost i Senegalci bi mogli da obraduju naciju novim velikim iznenađenjem na turniru.

Crna Gora vodi protiv Turske od početka utakmice, Ufuk Saridža jednostavno ne može da pronađe rešenje za centre Zvezdana Mitrovića i posle tri četvrtine imamo prednost "Sokolova" od 9 razlike.
Muči se Nemačka
Nemci jesu dobili prvuu četvrtinu, ali svoju prednost nisu uspeli da uvećaju toliko da bude bezbedna pa gledamo egal meč pošto je Senegal uspeo da dođe do izjednačenja
Kraj prvog poluvremena, Turska prepolovila prednost
Crna Gora je vodila sa 10 poena posle prve četvrtine, ali smo u drugoj gledali nešto drugačiji scenario. Izabranici Ufuka Saridže uspeli su da se rezultatski potpuno vrate u utakmicu i da nakon 20 minuta košarke zaostaju 5 poena, iako je na momente delovalo da ćemo gledati rezultatsku katastrofu.

NBA asovi Čedi Osman sa 8 i Nikola Vučević sa 14 poena najefikasniji su igrači na poluvremenu.
Kraj prve četvrtine, ubedljiva Crna Gora
Košarkaši Crne Gore su na krilima svojih centara Bojana Dubljevića i Nikole Vučevića napravili veliku razliku od 10 poena posle prvog desetominutnog perioda u Kini. Iako ovaj meč nema neki veliki značaj, "Sokolovima" je stalo da poprave utisak posle loših rezultata u grupnoj fazi i uspevaju da budu prilično dominantni protiv selekcije Turske.
Utakmica je počela
Crna Gora postiže prve poene na utakmici.
Dobrodošli!

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: