Subota, 07.01.2023.

14:00

Najmanja diskoteka na svetu: U nju mogu da stanu samo tri osobe i poslušaju jednu pesmu VIDEO

Teledisko, za koji se kaže da je najmanji noćni klub na svetu, otvorio je novu lokaciju u Madridu. Pet malih noćnih klubova, veličine jednog kvadratnog metra, već je postavljeno u Berlinu i oko njega, a madridski Teledisko Silver prvi je koji je postavljen u inostranstvu.

Izvor: oslobodjenje.ba

Najmanja diskoteka na svetu: U nju mogu da stanu samo tri osobe i poslušaju jednu pesmu VIDEO
Foto: Profimedia, ilustracija

Klub u obliku govornice bio je izvor fascinacije za mnoge u Berlinu tokom godina.

"Teledisko je najmanja diskoteka na svetu. Možete da pustite svoju omiljenu pesmu ubacivanjem kovanice, a zatim da izradite fotografiju i preuzmete snimljeni video. Šta se dogodi u Teledisku, ostaje u teledisku. Pleši kao da sutra ne postoji", piše na stranici Telediska.

Kad uđete, možete da birate između pesama "Dancing Queen" grupe ABBA, Rijanine "Umbrella" i Aquaine "Barbie Girl" te da odaberete efekte poput rasvete, disko kugle koja se okreće ili magle u disku. U klub stane troje ljudi istovremeno i unutra možete da budete samo tri minuta nakon što odaberete pesmu i ona odsvira.

Originalni i prvootvoreni Teledisko Pink nalazi se u Kater Blau na Holzmarktstrasseu u Berlinu. Kao mobilna diskoteka, Teledisko se može unajmiti i seliti širom sveta, međutim nova lokacija u Madridu biće stalna. Pogledajte kako to izgleda u berlinskom Teledisku:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: