Kako da vreme na plaži iskoristite na najbolji način?

Stigli ste na plažu, odabrali svoje mesto, obezbedili ležaljku i suncobran i spremni ste da provedete još jedan dan pored vode sunčajući se.

Izvor: B92

Subota, 13.07.2019.

10:50

Kako da vreme na plaži iskoristite na najbolji način?
Foto: depositphoto/EpicStockMedia

Ali šta ako vam to leškarenje ubrzo dosadi i radili biste nešto drugo, a vama ništa konkretno ne pada na pamet.

Za sve one koji još ne znaju kako da provedu tople letnje dane na plaži, potrudili smo se da pronađemo mnoštvo zanimljivih predloga i aktivnosti koje možete da radite, a ovo su neki od njih.

Sagradite peščani dvorac

Iako vam ova ideja verovatno deluje smešno i smatrate da je to isključivo zabava samo za decu, niste u pravu. I odrasli, takođe, mogu da uživaju i u pravljenju građevina ili raznih skulptura od peska.

Čitajte

Vašem mozgu je neophodno da napuni baterije i neka dobra knjiga će mu u tome izuzetno pomoći. Zato ne zaboravite da ponesete neku od vaših omiljenih literatura na plažu i prepustite se uživanju.

Igrajte se

Bilo bi dobro da, pored plivanja, uvedete i neku dodatnu fizičku aktivnost. Od kuće možete da ponesete i neku društvenu igru, ukoliko na plažu idete sa svojim prijateljima.

Gledajte izlazak/zalazak Sunca

Prirodne pojave kao što su zalazak sunca i zora retko koga mogu da ostave ravnodušnim.
Foto: depositphoto/K.Klimenko
Pecajte

Ovaj hobi više je popularan među muškarcima, ali to ne znači da se i ženskom polu ne bi svideo. Ima nešto opuštajuće i posebno u mirnom sedenju i napetom iščekivanju trzanja udice. Ako vam se ne sviđa ideja o ubijanju ribica, uvek možete da ih vratite u more, ali ko zna – možda sebi osigurate i večeru.

Slikajte

Slike sa mora su slike koje budu obično najbolje, nebitno da li slikate sebe, ili okolinu, odnosno more, slike uvek budu savršene.

Surfujte internetom

Ukoliko vam je baš dosadno možete se priključiti na wifi i pogledati šta ima novo na društvenim mrežama.

Slušajte muziku

Na plažu nikada nemojte da zaboravite da ponesete slušalice i mp3, ili telefon, kako biste uz sunčanje mogli da čujete svoju omiljenu plej listu i naravno ne zaboravite da skinete dosta pesama, pre nego što odete na more.

Odspavajte negde u hladu

Samo se dobro namažite kremom za sunčanje, lezite ispod suncobrana ili nekog većeg drveta i prepustite se carstvu snova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: