Život

Nedelja, 19.10.2014.

20:30

Uhapšena zvezda serije “Bafi, ubica vampira”

Glumac Nikolas Brendon, najpoznatiji po ulozi u Zandera Harisa u kultnoj seriji “Bafi, ubica vampira”, uhapšen je u petak veče u Bojsiju (Ajdaho, SAD), zbog uništavanja hotelske imovine i pružanja otpora policiji.

Izvor: Izvor: B92, Time

Default images

Brendon je u Bojsiju boravio kao gost konvencije “Tree City Comic Con”, prenosi američki magazin Tajm. Prijavu protiv njega podnelo je osoblje hotela u kojem je odseo zbog uništavanja nameštaja u hotelskoj sobi.

Brendon se potom opirao hapšenju, pa je situacija postala još lošija po njega.

Kada su policajci stigli našli su osumnjičenog u alkoholisanom stanju, konstantno odbijajući da se preda i sarađuje sa policijom, navodi se u zvaničnim izveštaju.

Glumac se javnosti obratio putem tvitera, rekavši da se dobro oseća i da zahvaljuje svima na ljubavi, podršci i pozitivnoj energiji.

Brendon iza sebe ima dugu istoriju prekršaja, a poslednjih meseci ponašao se uzorno, obilazeći brojne konvencije širom SAD, gde je govorio o snimanju serije “Bafi, ubica vampira”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

21 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: