Život

Sreda, 03.04.2013.

16:06

Nećete verovati svojim očima (VIDEO)

Protekli mart, ali i prve dane aprila na sajtu Jutjub obeležio je mađioničar iz Argentine koji je svojim zanimljivim trikom osvojio milione ljudi iz celog sveta.

Izvor: B92

Default images

Norberto Hansenson, koji trikove izvodi pod imenom Asulehos (Slaganje pločica) počinje sa 63 kockice složene u sedam kolona i devet redova. Nakon toga preraspoređivanjem naizgled sa strane odlaže tri kocke, dok u originalnoj "postavi" sve vreme ostaje isti broj.

Njegov trik pogledalo je više od milion ljudi, ali je primio i brojne kritike zbog toga što se uočava da je tokom četvorominutnog videa snimanje prekunuto dva puta.

Kako vama izgleda njegov trik?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: