Život

Petak, 12.05.2023.

20:08

Još jedan spektakl u najavi: Jelena Rozga zakazala koncert u Novom Sadu

Nakon nezapamćenih koncertnih senzacija u zagrebačkoj i beogradskoj areni u okviru regionalne turneje „Minut srca mog“, Jelena Rozga nastavlja put do srca svoje publike – i to u Novom Sadu!

Izvor: B92

Još jedan spektakl u najavi: Jelena Rozga zakazala koncert u Novom Sadu
Foto: Promo

Jedna od najpopularnijih pop zvezda sa ovih prostora održaće veliki koncert na novosadskom Spensu, 28. oktobra, u organizaciji Skymusic-a.

Jelena je pre nešto više od mesec dana pred prepunom beogradskom Štark Arenom publici pripredila magično višečasovno putovanje kroz karijeru dugu više od dve i po decenije, nakon čega je rešila da obraduje i svoje fanove u Novom Sadu.

"Meni je moja publika na prvom mestu i otud i odluka o koncertu u Novom Sadu. Želim da emocije koje sam doživela u Beogradu podelim i ponovo doživim, sa svojom publikom u Novom Sadu. Jako se radujem, verujem da ćemo svi uživati“, rekla je Rozga.

Podsetimo, beogradski koncert bio je rasprodat dva i po meseca unapred, a Jelena je premašila sva očekivanja publike – u gotovo tročasovnom performansu demonstrirala je neverovatne glasovne mogućnosti i energiju na kojoj bi joj mnogi pozavideli, savršenu koreografiju, besprekornu scenografiju i najsavremenije audio-vizuelne efekte koje potpisuje Skymusic.

Ulaznice za novosadski koncert dostupne su putem mobilne aplikacije eFinity, sajta efinity.rs, kao i na prodajnim eFinity mestima – u TC Rajićeva u Beogradu i na blagajni Štark Arene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Podeli: