Život

Četvrtak, 19.05.2022.

14:40

Svi misle slično, ali se on odvažio da kaže glasno; Haris Džinović: "Počeo rat..."

Pevač Haris Džinović je u razgovoru za "Dnevni avaz" prokomentarisao da smatra da je cela pandemija koronavirusa bila "namontirana"

Izvor: B92, Dnevni avaz

Svi misle slično, ali se on odvažio da kaže glasno; Haris Džinović:
Foto: E-stock: Miloš Rafailoviæ

"Siguran sam da je to bilo, da kažem, namontirano. Čim je počeo rat u Ukrajini, virus je nestao… Hoće uvek da nas drže pod tenzijom. Mi smo od osamdesetih pod nekim stresom. Mislim da nam to rade na najmonstruozniji način", smatra Džinović.

Ovom prilikom se osvrnuo na svoje nove pesme, a kako kaže o albumu ne razmišlja.

“Album više ništa ne znači u odnosu na jednu kvalitetnu pesmu. Ceo album praviti odjednom - sada za to nema potrebe. To je gubljenje vremena”, dodao je Džinović.

Iako mediji često njegovu ćerku Đinu dovode u vezu sa provokativnim fotografijama, Džinović kaže da je istina drugačija.

“Ona je lepa devojka. Ne treba da se fotografiše kao starlete, niti to radi. Bitno je da je sve što radi u granicama pristojnosti i ja to podržavam. Nikada nije imala provokativne fotografije, brine se o sebi, porodici, i kakav utisak ostavlja na druge”, zaključio je Haris.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

16 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

21 h

Podeli: