Microsoft: OneDrive je sada besplatan i neograničen

Korisnici Officea 365 više nikada neće morati da brinu o ograničenom prostoru za skladištenje. Microsoft sada nudi neograničeni prostor za skladištenje za OneDrive i OneDrive for Business korisnicima koji se pretplate na Office 365.

Tehnopolis

Izvor: TechRadar

Utorak, 28.10.2014.

16:57

Default images

Ova opcija je od danas dostupna svim Office Home, Personal ili University korisnicima, a korisnici se mogu registrovati kako bi bili stavljeni na listu čekanja za novu opciju koja će široj javnosti biti dostupna u toku naredih nekoliko meseci.

Ovo su dobre vesti za sve Windows i Lumia korisnike s obzirom da sada ne moraju da brinu o prostoru za silne fotografije.

Korisnici iClouda dobijaju 5GB besplatnog prostora za skladištenje podataka, do 20GB prostora za 0.99 dolara mesečno i 1TB prostora za 19.99 dolara mesečno.

Google sa druge strane nudi 15GB besplatnog prostora za skladištenje podataka, 100GB košta 1.99 dolara a 1TB košta 9.99 dolara.

Naravno, sav ovaj besplatan prostor zahteva pretplatu na Office 365, koji nije besplatan. Office 365 poslovni plan kreće od 5 dolara mesečno, dok Office 365 za privatne korinsnike košta 6.99 dolara mesečno.

OneDrive je od prošlog meseca dozvolio i prebacivanje dokumenata do 10GB sa Windows i Mac desktop računara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: