Subota, 03.01.2015.

10:18

Obradović: Pobedili smo veliki tim

Trener Albe Saša Obradović izjavio je da je ponosan na ekipu posle pobede nad Barselonom (80:70) u prvom kolu E grupe Top 16 faze Evrolige.

Izvor: SO

Default images
albaberlin.de

“Veoma loše smo počeli, ali onda smo shvatili da možemo da igramo na istom nivou kao naš protivnik i uspeli smo da ih zadržimo na 70 postignutih poena. Ukoliko nadskačemo rivala, uvek imamo šansu za trijumf. Svaka pobeda u Top 16 je sjajna, ali još je bolje dobiti veliki tim“, dodao je srpski stručnjak.

Trener Barselone Šavi Paskval kazao je da je Alba bila bolja i dodao je:

“Počeli smo dobro, a onda smo sa nekoliko izgubljenih lopti vratili rivala u igru. U drugoj četvrtini izgubili smo kontrolu utakmice i oni su to iskoristili. Drugo polivreme donelo je novu, otvorenu utakmicu, ali nismo pronalazili dobra rešenja u napadu, niti smo se dovoljno dobro branili“.

U drugom kolu Barselona dočekuje Panatinaikos, a Alba gostuje Žalgirisu u Kaunasu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: