Subota, 21.06.2014.

14:05

Miljković: Srbija može do finiša SL

Nekadašnji reprezentativac Srbije Ivan Miljković veruje da će se “Orlovi“ plasirati na završni turnir Svetske lige.

Izvor: SV

Default images

Selekcija Srbije petog vikenda takmičenja gostuje Rusiji, a posle četiri startne pobede povezala je tri neuspeha.

“Pratim Svetsku ligu, a imam i plan da odem na završni turnir u Firencu, nadam se da ću videti reprezentaciju moje zemlje tamo“, naveo je Miljković.

Jedan od najboljih korektora u istoriji srpske odbojke ima 34 godine, a od dresa nacionalne selekcije oprostio se 2012. godine.

“I dalje se osećam dobro, mislim da mogu da odigram na visokom nivou još dve godine. Videćemo posle toga šta i kako. Posle 15 godina karijere sam u situaciji da ne zavisim ekonomski od odbojke, igram zato što uživam u tome“, rekao je Miljković.

Posle početka karijere u Partizanu reputaciju je stekao u Lube Mačerati, potom je nastupao za Romu i Olimpijakos, a od 2010. je u Fenerbahčeu.

“Ne znam gde ću igrati naredne sezone, pregovaram sa Fenerbahčeom, ali ima određenih problema. Ovde sam proveo lepe četiri godine, međutim ima nekih glasina o problemima u pregovorima. Sve bi trebalo uskoro da se razreši“, zaključio je Miljković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

20 h

Podeli: