Povratak Šarapove u Varšavi

Ruskinja Marija Šarapova najavila je povratak na teren na narednom turniru u Varšavi.

Izvor: B92

Nedelja, 17.05.2009.

21:25

Default images

Šarapova će tako odigrati prvi singl meč posle skoro devet meseci pauze zbog povrede ramena. Poslednji singl nastup nekada najbolje teniserke sveta bio je na turniru u Montrealu u avgustu prošle godine.

Ona je tada pobedila na startu, ali se nakon toga povukla sa turnira zbog povrede. Nakon toga, Ruskinja je otkazala učešće na svim turnirima, uključujući i tri Gren slema. Šarapova se na teren vratila u Indijan Velsu ove godine kada je odigrala jedan dubl meč.

"Veoma sam srećna što mogu da saopštim da ću se vratiti na turniru u Varšavi koji počinje 18. maja. Iako mi nije bilo lako u poslednjih nekoliko meseci, zaista verujem da me je pauza učinila jačom osobom profesionalno i privatno. Kada ne možete da radite nešto što volite, naučite puno stvari", rekla je Marija Šarapova za svoj sajt.

"Želim da se zahvalim mojim navijačima koji nijednog trenutka nisu prestali da veruju u mene. Pisma i poruke koje sam dobila bili su zaista inspirativni. Znam da će mi trebati puno vremena da se vratim na pravi način igranju turnira, ali sam veoma uzbuđena što ću se ponovo takmičiti."

Šarapova je provela ukupno 17 nedelja na prvom mestu WTA liste. Nakon velike pauze ona je pala na 65. mesto na svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: