Hiljade Delija na treningu Zvezde

Više od 3500 navijača Crvene zvezde napravilo je fantastičnu atmosferu na treningu dva dana pred početak prolećne polusezone.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.02.2009.

19:04

Default images

Zvezda na startu drugog dela prvenstva igra kao gost 135. večiti derbi sa Partizanom, a Delije su ispunile obećanje i u velikom broju se pojavile na tribinama pomoćnog terena, da bi pružili podršku svojim igračima. Trening su zajedno posmatrali predsednik kluba Dobrivoje Tanasijević, potpredsednik Vladimir Jugović, generalni sekretar Saša Kozić i sportski direktor Ilija Ivić.

Od samog početka do kraja treninga atmosfera na tribinama podsećala je na ozbiljne takmičarske mečeve, a najviše na poslednji trening pred meč Kupa UEFA sa Bazelom 2006. godine, kada je stadion bio suspendovan, pa su navijači iskorstili priliku da pred utakmicu pruže podršku ljubimcima.

Na samom kraju treninga igrači i stručni štab dobili su gromoglasnu podršku i aplauz, a Delije su im uručile sliku kao poklon.

Po završetku treninga sportski direktor Ilija Ivić, kapiten Nenad Milijaš, Ognjen Koroman, i stručni štabom na čelu sa Čedomirom Janevskim, uveličali su slavlje Delija, upriličeno povodom slave Svetog Simeona Mirotočivog.
BB
Fasciniran sam podrškom Delija. Još jednom su naši navijači pokazali zašto su jedinstveni i autentični. Zaslužuju jedno veliko hvala i verujem da će u subotu stvoriti još bolju atmosferu, koja će nas nadam se dovesti do pobede“, rekao je Čedomir Janevski.

Naježio sam se. Nikada ovo u životu nisam video, a kamoli doživeo. Ovo je veliki podstrek za mene, kao i za ceo tim. Već duže vreme slušam priče o našim navijačima, a danas sam imao prvu priliku da se u to i uverim. Sada znam šta nas otprilike čeka u subotu, samo još u većem broju“, rekao je Džef Silva.

Podsetilo me je na Brazil, moram da priznam. Iako su tamo stadioni mnogo veći i ima mnogo više ljudi, ova podrška nije ništa manja. Neverovatno kakvu atmosferu su napravili. Video sam da jednostavno nije bilo mesta za više ljudi i da su se navijači nalazili sa svih strana. Stvarno, jedno veliko bravo za pravi podstrek pred derbi koji nas očekuje za dva dana“, zaključio je Fereira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

169 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: