Aktuelno 14

30.04.2024.

18:11

Džoni Dep besan na Holivud: "Bacili ste me u kantu za smeće"

Džoni Dep nije imao reči hvale za holivudsku industriju, te je naveo da je besan jer su ga "bacili u kantu za smeće".

Izvor: B92

Džoni Dep besan na Holivud: "Bacili ste me u kantu za smeće"
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO / POOL

Podeli:

Pored toga, glumac je zahtevao da objasne zašto godinama nije imao prilike da radi.

Ne tako davne 2022. godine Depa je optužila Amber Herd, nakon čega je dobio tužbu.  Dve godine pre toga glumac je izgubio spor za klevetu protiv Sana, nakon što je list objavio članak u kojem ga je spominjao kao "nekoga ko prebija žene",  što je glumac uvek negirao.

Naime, sve navedeno dovelo je do toga da je Dep izbačen iz čuvene franšize "Fantastične zveri", a pored toga, nije dobio nijednu holivudsku ulogu.

Upravo zato Džoni Dep nije imao mnogo lepih reči o Holivudu.

"Oni su za jednokratnu upotrebu i to shvataju. Proslavljene računovođe koje imaju mogućnost da pritisnu zeleno svetlo i snime studijske filmove. Ali oni pritisnu zeleno svetlo, potrošili su gomilu novca. Budžet je smešan na ovim filmovima. Neka romantična komedija sa dvoje veoma popularnih ljudi. Ljudi, pravi ljudi, muka im je od toga", naveo je on za Metro.

Podeli:

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Izbija novi rat? "To je jedino rešenje"

Dok je celi svet i dalje fokusiran na dešavanja u Ukrajini, ali i na područje Gaze, tenzije na severu Afrike, zbog teritorije Zapadne Sahare, i dalje su prisutne, a pripadnici pokreta za nezavisnost ističu kako je rat jedino rešenje.

11:06

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

1 d

Podeli: