Aktuelno 5

30.04.2024.

18:48

Tiktokerka zgrožena: Dala otkaz u hotelu nakon 27 minuta rada VIDEO

Tiktokerka koja objavljuje na ovoj mreži pod profilom @tallandfunny1982 ispričala je kako je dala otkaz posle samo 27 minuta rada, a sve zbog postupaka koleginice koja je sa njom radila.

Izvor: Index.hr

Tiktokerka zgrožena: Dala otkaz u hotelu nakon 27 minuta rada VIDEO
Ann Kosolapova/Shutterstock

Podeli:

Naime, počela je da radi kao sobarica u hotelu čije ime nije htela da otkriva, a prvog radnog dana ušla je sa koleginicom u jednu od soba i ostala u šoku kad je videla kako čisti sobu.

Umesto metle, uzela je selotejp i njime pokupila kosu i prljavštinu sa poda, a zatim je poprskala sobu osveživačem sa mirisom lavande kako bi "brže obavila posao".

Umesto da promeni posteljinu, samo je usisala i poravnala krevet, a korišćene šoljice za kafu nije zamenila, već ih je samo isprala i vratila na sto.

"Kad sam to videla, bez razmišljanja sam uzela svoje stvari i otišla zauvek", objasnila je tiktokerka, kojoj inače ovo nije bilo prvi put da radi kao sobarica.

"I ja radim kao sobarica, ovo je stravično", "Zbog ovog poželim da više nikad ne odem u hotel" i "Ko zna šta bi još videla da si ostala da radiš", neki su od komentara.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: