Sreda, 12.11.2008.

00:30

KK: Real Union eliminisao Madriđane

Fudbaleri Real Uniona eliminisali su Real iz Madrida iz Kupa Kralja.

Izvor: B92

Default images

U prvoj utakmici na stadionu Real Uniona domaći tim pobedio je 3:2, a pošto je ekipa Bernda Šustera u revanšu slavila sa 4:3, dalje su prošli gosti zbog više datih golova na terenu protivnika. Madriđani su sve do 90. minuta imali prolaz u osminu finala, ali je tada fudbaler gostiju Romo postigao gol za konačnih 4:3.

Gosti su poveli u 14. minutu preko Amanategija, a u 36. minutu izjednačio je kapiten domaćih Raul Gonzales. Ipak, već u četvrtom minutu nastavka gosti su pokazali da se neće lako predati na Bernabeu kada je gol za 2:1 postigao Salsedo.

Već minut kasnije Raul je svojim drugim golom ponovo izjednačio, a u 68. minutu Bueno je postigao gol za 3:2 i prvo vođstvo Reala. Kada je kapiten Raul četiri minuta pre kraja postigao svoj treći gol za 4:2 činilo se da su nade gostiju ugašene. Ipak, Romo je u poslednjim trenucima postigao gol za istorijski prolaz svog tima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: