Subota, 12.05.2018.

18:16

Tim u drugom uzastopnom finalu Madrida

Austrijski teniser Dominik Tim igraće drugo uzastopno finale u Madridu, pošto je i ove godine stigao do same završnice.

Izvor: B92

Tim u drugom uzastopnom finalu Madrida
Photo by Denis Doyle/Getty Images

Tim je u polufinalu savladao Kevina Andersona sa 6:4, 6:2 i tako nastavio sjajan turnir na kojem je eliminisao i sa prvog mesta srušio Rafaela Nadala.

Trenutno sedmi igrač na ATP listi kontrolisao je susret od samog početka, a jedini period kada je Južnoafrikanac pretio, bio je u finišu prvog seta, kada se Dominik izvukao.

Od tog trenutka ništa nije moglo da ga zaustavi i posao je završio za nešto manje od sat i po vremena.

On će se za trofej u prestonici Španije boriti sa pobednikom drugog polufinala u kojem se sastaju Denis Šapovalov i Aleksander Zverev.

Austrijanac će u sutrašnjem finalu pokušati da osvoji svoju drugu titulu u sezoni, a ukupno desetu u karijeri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

19 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: