Sreda, 21.02.2018.

17:05

Identifikovane osobe koje su oskrnavile 'Žućkovu levicu'

Identifikovane su osobe koje su oštetile trofej Kupa Radivoja Koraća skidajući pločice sa imenima osvajača, prenose 'Večernje Novosti'.

Izvor: VN

Identifikovane osobe koje su oskrnavile 'Žućkovu levicu'
Screenshot

Kako se navodi, reč je o R. Č. bivšem članu uprave Košarkaškog kluba Partizan i njegovom saučesniku i prijatelju A. D. koji je blizak kriminalnim krugovima

U utorak se pojavio snimak kako nepoznata lica kuhinjskim nožem skidaju pločice sa imenom Crvene zvede sa Kupa Radivoja Koraća.

’Crveno-beli’ su od 2013. do 2015. osvajali ovaj pehar i neko je posle pobede Partizana od pre dva dana želeo da ime najvećeg rivala skine sa pehara, pa su se redom sapoštenjima oglašavali Crvena zvezda, Košarkaški savez Srbije i Partizan.

Pročitajte još:

KSS: Vandalizam i nepoštovanje imena legendarnog Radivoja Koraća

Oskrnavljena "Žućkova levica" posle finala Kupa (VIDEO)

Aranitović o skrnavljenju "Žućkove levice": Pogrešna adresa...

KKCZ: Partizane, stidi se, neko je od igrača ili navijača!

Veličković o peharu KRK: Igrači Partizana nemaju veze s tim

Posle snimka, Zvezda ne vraća prelazni pehar KLS

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

145 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

20 h

Podeli: