Nedelja, 20.08.2017.

21:30

Mugurusa sprečila Halep da preuzme prvo mesto

Španska tenisera Garbinje Mugurusa osvojila je titulu na turniru u Sinsinatiju, pošto je u finalu pobedila Rumunku Simonu Halep sa ubedljivih 6:1 i 6:0.

Izvor: SM

Mugurusa sprečila Halep da preuzme prvo mesto
Getty Images

Mugurusa je ovim trijumfom sprečila Halepovu da preuzme prvo mesto na WTA listi, na kojem će od ponedeljka i dalje ostati Čehinja Karolina Pliškova.

Španskoj teniserki je ovo druga titula u 2016. godini, a peta u karijeri.

Mugurusi je prvi meč današnjeg finala dobila posle 24 minuta igre. Vrlo brzo je povela sa 3:0, a novim brejkom u šestom gemu samo je potvrdila vodjstvo.

Isti scenario vidjen je na početku drugog seta. Mugurusa je povela sa 3:0, a potom je usledio jedini gem na meču u kojem je imala problema, pošto je morala da spašava dve brejk lopte. Ona se, ipak, odbranila i nakon toga bez problema osvojila još dva gema i stigla do velike pobede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

21 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: