Četvrtak, 17.08.2017.

17:00

Benites pravi tandem Jovetić-Mitrović?

Napadač Intera Stevan Jovetić nalazi se na meti Njukasl Junajteda, prenosi poznati italijanski novinar Alfredo Padula.

Izvor:

Benites pravi tandem Jovetić-Mitrović?
Getty Images

Bivši napadač Fiorentine i Mančester Sitija je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Sevilji, gde je ostavio odličan utisak, ali Andalužani nemaju dovoljno novca da ga otkupe od 'nerazura'.

Ta opcija i dalje postoji, ali će oklevanje uprave kluba sa Ramon Sančes Pichuana pokušati da iskoriste 'Svrake', kao i još jedan novi član Premijer lige – Brajton & Houv Albion.

Kako prenosi novinar sa 'Čizme', radi se o mogućoj jednogodišnjoj pozajmici dvadesetsedmogodišnjeg kapitena reprezentacije Crne Gore.

Jovetić je igrao sjajno i u minuloj predsezoni, ali je trener Intera Lučano Spaleti i pored nekoliko pogodaka i asistencija odlučio da mu ipak nije potreban za narednu takmičarsku godinu.

"Ako možemo da ga dovedemo po razumnim uslovima – ne vidim lošu stranu transfera. On bi mogao da bude veoma dobro pojačanje za nas, pogotovo jer nam je potreban još jedan napadač", smatra jedan navijač Njukasla.

Španski menadžer kao prvu, i jedinu, opciju u napadu koristi Dvajta Gajla, dok naš Aleksandar Mitrović šansu uglavnom dobija sa klupe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

21 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: