Hronika 0

20.05.2024.

10:47

Drama kod Mionice: Žena pala u provaliju; Brzo reagovali spasioci FOTO

Prava drama odigrala se u ataru mioničkog sela Struganik, kad je tokom pešačenja žena pala u provaliju. Na lice mesta odmah su upućene spasilačke ekipe iz Valjeva i Mionice.

Izvor: RINA

Drama kod Mionice: Žena pala u provaliju; Brzo reagovali spasioci FOTO
RINA/MUP

Podeli:

"Žena je pala niz liticu u provaliju duboku oko 60 metara. Teren je veoma nepristupačan, stoga su za njeno izvlačenje korišćeni konopci. Vatrogasci spasioci izvukli su je na bezbedno," kažu za RINU u Vatrogasno-spasilačkoj jedinici.

Okolnosti pod kojima je žena pala niz strmu liticu u duboku provaliju, još uvek nisu poznate kao ni stepen njenih povreda.

"Pripadnici Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova bezbedno su evakuisali povređeno lice koje je palo niz liticu dubine oko 50m, u mestu Struganik, opština Mionica."

"Brzom intervencijom vatrogasaca-spasilaca iz Valjeva koji su odmah nakon dojave u 05:44 časova krenuli na lice mesta, prvo je izvršena pretraga vrlo nepristupačnog terena, zatim lociranje povređenog a zatim i izvlačenje lica na bezbednu lokaciju.Lice je predato Hitnoj medicinskoj pomoći na dalje zbrinjavanje," potvdjeno je za RINU u MUP-u.

Još uvek nisu poznate okolnosti koje su dovele do ove teške nezgode, kao ni stepen povreda žene koja je pala niz liticu. 

RINA/MUP

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: