Petak, 08.01.2010.

21:27

Zadar - Radnički (subota, 19h)

Košarkaši kragujevačkog Radničkog u 15. kolu NLB lige gostuju Zadru, a trener Miroslav Nikolić analizirao je kvalitete protivnike.

Izvor: B92, zvanični sajt

Default images

„Izabranici Zmaga Sagadina posebno kvalitetno igraju kod kuće. Odlično trče i šutiraju za tri poena. Pitanje je koliko ćemo moći da im pariramo u tranziciji. Spremili smo se dobro, ali sumnjam da ćemo ih zbuniti nekim odbranama kao što je to bio slučaj u prvom meču. Ipak, kao i uvek nadam se najboljem“, rekao je Nikolić.

Radnički u dosadašnjem toku Jadranske lige ima učinak od šest pobeda i osam poraza.

„Do sada nismo mogli bolje. Moji igrači su silno motivisani, naročito protiv favorita NLB lige. Takvim pristupom došle su i neke iznenađujuće pobede. Pokazali smo da smo ekipa sa karakterom, vraćali smo se čak i posle minus 20. Dokazali smo da nam je mesto među najjačima. Ali, sada moramo da nastavimo sa kvalitetnim izdanjima. Ni pod razno ne smemo da uđemo u seriju poraza. To je ključno za uspešnu sezonu“, dodao je Nikolić.

U prvom delu sezone Radnički je savladao Zadar sa 72:69, a okršaj u Hrvatskoj počinje u subotu od 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: