Četvrtak, 26.02.2015.

23:35

Radonjić: Skupo smo platili greške

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je veliki broj grešaka skupo koštao njegov tim u Madridu.

Izvor: B92

Default images

Zvezda je u 8. kolu Top16 faze u Evroligi poražena od Reala u Madridu sa 85:61.

Crveno-beli su ponovo imali problema sa velikim brojem izgubljenih lopti (19), što je prema rečima Radonjića bio najveći uzrok lako izgubljene prednosti i ubedljivog poraza.

„U prvom poluvremenu smo dobro igrali, čak smo imali i određenu prednost na startu. U nastavku utakmice skupo smo platili naše greške i Madrid je stekao ozbiljnu prednost. Kada Real dođe do svoje igre i vođstva, teško je vratiti se u meč. Real se popravio u odnosu na prvi meč koji smo odigrali u Beogradu. I u januaru su igrali dobro, ali sada su još bolji. Napravili su neka prilagođavanja u igri i sada su još veći kandidati za završni turnir i osvajanje Evrolige“, rekao je Radonjić.

Boban Marjanović je i u Madridu potvrdio svoju klasu, ali i on je bio svestan propusta crveno-belih.

„Dobro smo počeli, ali od starta smo imali veliki broj izgubljenih lopti. Tako je bilo tokom cele utakmice i to je omogućilo Realu da igra brzo. Lako smo izgubili prednost i od tog trenutka pa do kraja Real je vodio. Odbrana nije bila na nivou i to je uz izgubljene lopte ključ poraza“, rekao je Zvezdin div.

Zvezda u narednom kolu Evrolige dočekuje Makabi u Kombank areni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

21 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: