Petak, 09.01.2015.

10:42

Fofana na pozajmici u Kini

Fudbaler Partizana Beko Fofana igraće u narednih godinu dana na pozajmici u kineskom Đindao Jononu.

Izvor: JT

Default images
Starsportphoto

Po dogovoru dva kluba, Đindao će preuzeti plaćanje ugovornih obaveza fudbalera iz Obale slonovače, a imaće i mogućnost otkupa njegovog ugovora.

Fofana je tokom jesenjeg dela polusezone Jelen Superlige odigrao samo 200 minuta u crno-belom dresu, pošto su se Danko Lazović i Petar Škuletić izborili za svoje mesto u napadu, pa se poslednjih nedelja spekulisalo da će promeniti sredinu.

Fofana je u Partizan stigao u leto 2013. godine iz Širaka i od tada je odigrao 20 utakmica u svim takmičenjima i postigao osam golova, a nedavno su ga navijači izabrali za najboljeg igrača ’crno-belih’.

Đindao se takmiči u drugoj ligi Kine i prošlu sezonu je završio na petom mestu na tabeli, sa 15 bodova manje od vodećeg Čongkving Lifana.

Tokom bogate istorije, treneri Đindaa bili su Slobodan Santrač i Goran ’Plavi’ Stevanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

9 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

14 h

Podeli: