Subota, 11.10.2014.

08:38

Pipan: Zvezda je favorit, ali...

Trener Union Olimpije Aleš Pipan izjavio je da je Zvezda favorit, ali da očekuje dobru igru svog tima u derbiju trećeg kola ABA lige.

Izvor: B92, zvanični sajt

Default images

“U Beograd dolazimo opušteni, ali i puni optimizma i motivacije. Zvezda je sastavila fantastičan tim koji cilja vrh ABA lige i drugi krug Evrolige. Mi želimo da odigramo još bolje nego na prethodne dve utakmice, verujem da smo sposobni za to“, kaže Pipan, čiji je tim na startu takmičenja dobio Cibonu i Cedevitu.

“Zvezda je veliki favorit, naročito na domaćem parketu sa velikom podrškom navijača, ali uloga favorita mora i da se dokaže na parketu. Izuzetno je važno da kontrolišemo skok i da budemo agresivni u odbrani. Koncentracija i energija moraju da budu na visokom nivou ako želimo da napravimo iznenađenje“, dodao je Pipan.

Utakmica Zvezda – Olimpija na programu je u subotu od 21 sat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

21 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: