Sreda, 23.04.2014.

23:52

Ančeloti: Teško bez CR i Bejla

Trener Real Madrida Karlo Ančeloti ocenio je da nije bilo lako igrati polufinale Lige šampiona sa nedovoljno spremnim fudbalerima.

Izvor: SV

Default images

"Kraljevski“ klub je savladao aktuelnog šampiona Evrope, minhenski Bajern rezultatom 1:0, a jedini gol je postigao Karim Benzema.

"Dobro smo se branili u formaciji 4-4-2 i to protiv tima koji insistira na posedu lopte. Bez Gareta Bejla i sa nedovoljno spremnim Kristijanom Ronaldom nije bilo lako, ali sam ipak zadovoljan prikazanim“, rekao je Ančeloti.

Madriđani su uprkos terenskoj dominaciji protivnika uspeli da iz jednog kontranapada sjajnom akcijom Ronalda, Koentraa i Benzeme postignu pogodak koji im predstavlja značajan kapital za revanš.

"Imali smo poteškoća na startu, ali smo u drugom poluvremenu uspeli da uspostavimo neki vid naše igre. Morali smo da se branimo i da idemo na kontranapade. Koentrao je odigrao sjajno, kako i Isko, Karvahal i Di Marija. Ovo je polufinale, treba nam uključenost svih fudbalera“, zaključio je Ančeloti.

Revanš meč polufinala Lige šampiona na programu je 29. aprila u Minhenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: