Sreda, 12.09.2012.

13:00

Ramosu smeta taktika Gruzije

Evropski i svetski šampion Španija umalo se "okliznula" na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine, ali je ipak osvojila tri boda u Gruziji.

Izvor: AK

Default images

"Crvena furija" je tek pogotkom Roberta Soldada u 86. minutu slavila na Kavkazu, a imala je mnogo sreće pošto su Gruzijci pogodili i stativu.

Međutim, defanzivac Španije Serhio Ramos kritikovao je defanzivnu taktiku domaćin i loš teren na stadionu "Boris Paičadze" u Tbilisiju.

26-godišnji igrač Real Madrida je istakao da tim nije bio siguran šta ih očekuje u istočnoj Evropi, a posle meča je iskritikovao Gruziju koja je u jednom momentu imala samo 18% vremena posed nad loptom.

"Nismo znali kako će Gruzija da igra. Videli smo njihov dafanzivni stav i to nam je otežalo stvari. Pored toga, teren nije pomogao našem stilu igre. Nije me iznenadila taktika Gruzije. Kada vas neki tim poštuje to se dešava. Ali ne možemo živeti u prošlosti, moramo ići napred i nastaviti da pobeđujemo", rekao je Ramos.

Strelac pobedonosnog gola Roberto Soldado je srećan zbog osvojenih bodova.

"Bila je ovo teškim radom izborena pobeda protiv tima koji nam je dao loptu i stavio sve igrače u svoje polje. Imali smo mnogo šansi za gol, ali najvažnija stvar je iskoristiti ih, a mi na sreću jednu jesmo. Bilo je frustrirajuće igrati jer sam u kaznenom prostoru uvek bio okružen i imao malo prostora za igru. Morao sam mnogo da se krećem", rekao je Soldado.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

19 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: