Četvrtak, 22.10.2020.

14:08

Ronaldo i dalje pozitivan na Kovid, propušta duel s Mesijem

Kristijano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera u istoriji, i drugi put u devet dana testiran je pozitivno na koronavirus.

Izvor: PT

Ronaldo i dalje pozitivan na Kovid, propušta duel s Mesijem
Photo by Paolo Bruno/Getty Images

Portugalski fudbaler ponovo je testiran u nadi da će dobiti negativan test, međutim rezultati su pokazali da se i dalje nije izlečio.

To znači da će Ronaldo još minimum nekoliko dana provesti u izolaciji, odnosno da će propustiti meč protiv Barselone u grupnoj fazi Lige šampiona.

Ronaldo se oseća dobro, što pokazuju slike na društvenim mrežama koje je podelio, međutim i dalje nije 100 odsto izlečen od Kovida-19.

Utakmica između Juventusa i Barselone igra se u sredu 28. oktobra u 21h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: