Ponedeljak, 23.03.2020.

10:41

Noris kao Rosi: Svaku trku druga kaciga

Lando Noris, vozač Formule 1 u timu Meklarena, planira da za svaku trku ima drugačiju kacigu.

Izvor: SN

Noris kao Rosi: Svaku trku druga kaciga
Photo by Robert Cianflone/Getty Images

Svojevremeno je čuveni "Doktor" Valentino Rosi vrlo često menjao kacige, a opšte je poznato da za određene staze ima posebne kacige koje voli da nosi.

Rosi je inače idol mladom Landu Norisu, sjajnom vozaču Formule 1, koji se odlučio da u 2020. godini na svakoj trci nosi drugačiju kacigu.

Vozači Formule 1 su do skoro mogli da biraju između dva dizajna kaciga, a sada su dosta slobodniji i to će maksimalno iskoristiti Lando i kaže da će to biti "možda i najbolja stvar čitave godine".

"Planiram da za svaku trku imam drugu, specijalnu kacigu. Ukoliko bude trkanja. Kod kuće na zidu imam mnogo kaciga i po njima pamtim određene trke, ima nešto posebno u tome. Sada imam više slobode, mogu da mešam boje i probam neki novi dizajn. Naravno, postoji određeni koncept koga ću se držati, ali sam oduševljen bojama i šemama koje mogu da koristim. Mislim da će možda i najbolja stvar čitave godine biti to što ću imati posebnu kacigu za svaku trku", kaže mladi Noris.

On je svojim sjajnim vožnjama u prvoj sezoni skrenuo pažnju na sebe i verovatno ga očekuje velika i lepa karijera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

19 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: