Nedelja, 04.08.2019.

13:10

Mihajlović u formi, vikao na saradnike, čuli ga i igrači u drugoj prostoriji

Trener Bolonje Siniša Mihajlović i dalje se nalazi na bolničkom lečenju.

Izvor: Z.K.

Mihajlović u formi, vikao na saradnike, čuli ga i igrači u drugoj prostoriji
Photo by Marco Luzzani/Getty Images

Srpski stručnjak je prošao prvu fazu hemioterapije pošto je otkriveno da ima leukemiju, a očekuje se da bolnicu napusti za desetak dana.

Ipak, mediji u Italiji kao dobar znak da je Mihajlović u formi ističu to što je srpski trener "očitao lekciju" svojim saradnicima. Jedan od njih, koji je ostao anoniman, ispričao je iskustvo za list "Republika".

Posle poraza u prijateljskom meču od Kelna (1:3), Mihajlović je tako urlao na pomoćnike, članove stručnog štaba, da se sve treslo. Čuo se i u drugim prostorijama.

"Trener je u formi, čuli su ga igrači u susednoj sali, iako je video poziv sa stručnim štabom bio u drugoj prostoriji", otkrio je jedan od Sinišinih saradnika.

Da su igrači čili šta je "mister" rekao, svedoči i igrač Bolonje Roberto Sorijano. On je rekao da je Mihajlović bio ljut zbog grešaka u odbrani i pristupa igri.

Posle Mihajlovićeve intervencije, tim se doveo u red, Bolonja je istim rezultatom od 3:2 pobedila Šalke i Augsburg.

Bolonja novu sezonu počinje gostovanjem Veroni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

19 h

Podeli: