Aktuelno 24

29.05.2024.

20:40

Tramp žestoko isprozivao Roberta De Nira: ''Patetični ludak''

Bivši predsednik Tramp nazvao je glumca Roberta de Nira ''patetičnim ludakom'' nakon što je De Niro u utorak održao konferenciju ispred zgrade suda gde se republikanskom kandidatu sudi u slučaju Stormi Danijels.

Izvor: Tanjug

Tramp žestoko isprozivao Roberta De Nira: ''Patetični ludak''
EPA-EFE/YUKI IWAMURA / POOL

Podeli:

"Nikad nisam znao koliko je mali, i psihički i fizički, ludi bivši glumac Robert de Niro. Danas je De Niro, koji pati od neizlečivog stanja, dočekan ispred zgrade suda silom koja je daleko veća od radikalne levice - MAGA (Make America Great Again)'', poručio je Tramp na mreži Truth Social.

On je zaključio da De Nirovi filmovi nisu kvalitetni od kada se pridružio kampanji predsednika Džozefa Bajdena i ocenio da je glumac izgledao ''patetično i tužno'' tokom konferencije, prenosi Foks njuz.

U utorak su se De Nirovoj konferenciji pridružili i dvojica bivših policajaca koji su bili prisutni tokom upada u američki Kapitol 6. januara 2021.

AP je naveo da je to bio pokušaj Bajdena i njegove kampanje da predsedničku trku fokusiraju na upad ekstremnih Trampovih pristalica na Kapitol 2021, nakon što je on izgubio na predsedničkim izborima.

"Mi Njujorčani smo ga nekada tolerisali kada je bio samo još jedan us***i trgovac nekretninama koji se maskirao kao velika zverka. Volim ovaj grad. Ne želim da ga uništim. Donald Tramp želi da uništi ne samo grad već zemlju, i, na kraju, mogao bi da uništi svet”, upozorio je juče De Niro.

Podeli:

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: