Ponedeljak, 13.05.2019.

15:36

Rim: Serena bez problema, Ćorić posle preokreta bolji od Ože-Alijasima

Hrvatski teniser Borna Ćorić uspeo je da se plasira u drugo kolo Mastersa u Rimu pobedom nad Kanađaninom Feliksom Ože-Alijasimom u dva odigrana seta.

Izvor: LN

Rim: Serena bez problema, Ćorić posle preokreta bolji od Ože-Alijasima
Photo by Adam Pretty/Getty Images

Ćorić je slavio pobedu posle dva i po časa borbe – 6:7, 6:3, 6:4.

Drugi "reket" Hrvatske u drugom kolu za protivnika će imati ili Džona Milmana ili Kemrona Norija.

Pobedu je ostvario i Laslo Đere, a u drugo kolo plasirao se i Fernando Verdasko, pobedom nad Kajlom Edmundom.

Španac je savladao Britanca u tri seta (4:6, 6:4, 6:2) i naneo Edmundu peti porez zaredom, te zakazao derbi drugog kola protiv Dominika Tima.

U ženskom delu žreba američka teniserka Serena Vilijams plasirala se u drugo kolo turnira, pošto je pobedila Švedjanku Rebeku Peterson sa 6:4, 6:2.

Nekada prva, a sada 11. teniserka sveta je do pobede stigla posle sat i 16 minuta igre, pa će u drugoj rundi igrati protiv pobednice meča u kojem se sastaju njena sestra Venus i Belgijanka Elis Mertens.

U drugo kolo turnira u Rimu u ponedeljak su se plasirale i Britanka Džoana Konta, Garbinje Mugurusa iz Španije, Čehinja Katerina Sinijakova, Julija Putinceva iz Kazahstana i Slovakinja Dominika Cibulkova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

19 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: