Petak, 15.02.2019.

16:53

Šampion Srbije se družio sa navijačima u crveno-belom tramvaju FOTO

Fudbaleri Crvene zvezde dan uoči prolećne premijere i utakmice s Vojvodinom proveli u u druženju s navijačima u tramvaju.

Izvor: PT

Šampion Srbije se družio sa navijačima u crveno-belom tramvaju FOTO
Foto: FK Crvena zvezda

Veliki broj navijača, kako nešto starijih, tako i onih najmlađih, okupio se na okretnici kod Gospodarske mehane, gde su ih dočekali Branko Jovičić, Miloš Vulić, Aleksa Vukanović i Erik Jirka, ali i tramvaj posebno ukrašen za tu priliku i obojen u klupske boje.

"Zvezda te zove u pobede nove", bio je slogan na tramvaju.

Jovičić, Vulić, Vukanović i Jirka su navijačima delili autograme na personalizovanim karticama, a neizostavno je bilo i fotografisanje za uspomenu.

"Ruka 'sama' piše, ne moram ništa da radim. Mnogo nam prija podrška, zaista uživamo da čujemo šta imaju da nam kažu ili da nas pitaju, i voleli bismo da u što većem broju dođu na Marakanu protiv Vojvodine u subotu", rekao je Vukanović, objavljeno je na sajtu kluba.
Foto: FK Crvena zvezda
Crveno-beli tramvaj je od Gospodarske mehane išao preko Železničke stanice i crkve Svetog Marka do Bogoslovije, odakle je išao Beogradskom ulicom, preko Slavije i Autokomande i dalje do početne tačke.

"Super nam je bilo sa navijačima u tramvaju. Mnogo sam srećan što su došli u ovolikom broju i jedva čekamo utakmice, da ih usrećimo i na terenu", rekao je Jirka.

Vulić se nadovezao: "Naježio sam se kada smo ušli u tramvaj i videli koliko dece je došlo. Ponosan sam što imamo ovakvu podršku najmlađih".

Utakmica između fudbalera Zvezde i Vojvodine na programu je sutra od 16.00 na stadionu "Rajko Mitić".
Foto: FK Crvena zvezda

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

21 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: