Turčin zbog Zvezde postao "Srbin", a Italijanke hoće u Beograd

Berata Kirita iz Turske zbog Crvene zvezde zovu Srbinom, Alesandro Gori je lično proživeo san mnogih zvezdaša, a sestre Federigi žele da se presele u Srbiju.

Izvor: MLJ

Nedelja, 18.02.2018.

15:57

Turčin zbog Zvezde postao
Printscreen Youtube / Crvena zvezda

Gori je dugogodišnji navijač poreklom iz Udina koji Zvezdu prati više od 25 godina. Početkom devedesetih je uživo gledao Bajern, a potom i Bari tokom studentskih dana i do danas ostao navijač Zvezde.

Dve sestre Federigi, Kamila i Franka kažu da je Zvezda za njih način života koji neće razumeti oni koji to ne prate i da žele da se presele u Srbiju čijim su zvaničnim jezikom dobro ovladale.

Kirit je došao da prati crveno-bele u Antaliji na utakmicu protiv Zenita iz Sankt Peterburga, ali kaže da je i pre toga bio na utakmicama.

Bio je između ostalog i na meču sa Krasnodarom, pa je i on bio deo istorije kluba iz Ljutice Bogdana, a njegova naklonost ka Zvezdi datira od pre tri godine.

Njihove priče, zbog čega su počeli da navijaju za vicešampiona Srbije i šta im tu navijačku strast održava su pitanja obrađena u 11. epizodi emisije "Naša linija života" na Zvezda Tv.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: