Utorak, 15.12.2015.

20:00

Kosta Perović okončao karijeru

Srpski centar Kosta Perović odlučio je da okonča igračku karijeru, prenose "Večernje novosti".

Izvor: B92, Večernje novosti

Default images
foto: StarSport

Perović ima 30 godina, letos se vratio u Partizan, ali nije uspeo da doprinese crno-belima u jednoj od najtežih sezona u istoriji kluba.

Bivši reprezentativac nije uspeo da se vrati u formu nakon višemesečne pauze zbog povrede kolena, pa je odlučio da završi karijeru.

Osim Partizana, Perović je tokom karijere igrao još za Beopetrol, Valensiju, Barselonu, Unikahu i Jenisej u Evropi, te Golden Stejt u NBA ligi.

Sa Valensijom je osvojio Evrokup 2010. godine, te dve titule prvaka Španije sa Barselonom, dok je sa reptezentacijom bio vicešampion Evrope 2009. godine u Poljskoj.

U svojoj poslednjoj polusezoni u karijeri prosečno je beležio 3,1 poena uz 2,1 skokova u ABA ligi.

Najbolju statistiku imao je u svojoj poslednjoj sezoni u Partizanu u prvom mandatu, 2006/2007. kada je postigao 10,8 poena uz 6,3 skokova i 1,4 asistencije po meču u Evroligi.

Sada Partizan mora da traži novog centra u borbi za plasman u plej-of ABA lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

8 h

Podeli: