Četvrtak, 26.05.2022.

14:45

Đere se hrabro borio, ali Medvedev je bio prejak

Srpski teniser Laslo Đere ispao je u drugom kolu Rolan Garosa posle poraza od Danila Medvedeva.

Izvor: RM

Đere se hrabro borio, ali Medvedev je bio prejak
EPA-EFE/YOAN VALAT

Medvedev je savladao Đerea sa 6:3, 6:4, 6:4 posle oko dva i po časa velike borbe.

Ruski teniser će se u trećoj rundi boriti sa Miomirom Kecmanovićem koji je pobedio Aleksandra Bublika sa 3:1 u setovima.

Laslo Đere je odmah na startu meča oduzeo servis protivniku. Međutim nije mogao dugo da zadrži tu prednost pošto je ruski teniser ubrzo vratio brejk, a zatim još jednom oduzeo servis Đereu i tako priveo prvi set kraju u svoju korist. rezultatom 6:3.

U drugom setu je Đere na startu izgubio servis, ali je odmah vratio brejk. Pri rezultatu 4:4 u drugom setu, Đere je izgubio servirs, a Medvedev je u narednom gemu servirao za set i osvojio ga.

Treći set je bio izuzetno dug. Posebno treći gem, na servis Lasla Đerea. Gem je trajao skoro 15 minuta, a Medvedev je i tu napravio brejk.

Ubrzo je došlo do još jednog predugog gema, koji je Đere na svoj servis osvojio.

Međutim Laslo nije mogao više protiv Medvedeva, koji je dobio i treći set rezultatom 6:3 i tako prošao u sledeće kolo gde će kao što je već rečeno igrati protiv Miomira Kecmanovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

7 h

Podeli: