Petak, 19.11.2010.

08:21

NBA: Sigurni domaćini

U NBA šampionatu prethodne noći na programu su bila samo tri duela i sve tri pobede odneli su domaćini.

Izvor: B92, zvanični sajt

Default images

Indijana je savladala Kliperse, Orlando je bio bolji od Finiksa, a Portland od Denvera.

Džamir Nelson je imao 15 poena i 12 asistencija u laganom trijumfu Orlanda nad Finiksom 105:89. Sansi su igrali bez lidera Stiva Neša.

U redovima domaćih istakao se i Dvajt Hauard koji je duel završio sa 20 poena i 12 skokova. Svi članovi startne postave Orlanda dali su više od 10 poena, a domaćin je maksimalnu prednost imao od 32 poena.

To je treći trijumf u nizu ekipe sa Floride. U odsustvu povređenog Neša, Goran Dragić je duel završio sa 10 poena, 4 asistencije i 4 skoka. Grent Hil je protiv svog nekadašnjeg tima upisao 21 poen i bio je jedina svetla tačka u poraženoj ekipi. Finiks je u dve večeri na Floridi izgubio dva duela sa ukupno 43 poena razlike. Prethodno ga je Majami “pregazio” sa 27 poena razlike.

Deni Grejndžer je dao 22 poena, a Roj Hibert 18 uz osam skokova u trijumfu Indijane nad Klipersima od 107:80. Brendon Raš i Ej Džej Prajs su dodali po 14 koševa. Pejsersi su šutirali iz igre 51 posto i tako su nadoknadili odsustvo startera povređenog Derena Kolisona i Majka Danlivija kome se supruga porađala. Erik Gordon je u svom rodnom gradu postigao 19 poena, dok je Blejk Grifin dodao 12.

LaMarkus Oldridž je dao 24, a Vesli Metjuz 20 poena u pobedi Portlanda nad Denverom 86:83. Domaćin je iskoristio seriju od 17:12 u poslednjoj deonici da bi stigao do trijumfa. Blejzersima je ovo osma pobeda ove sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: