Aktuelno 5

22.05.2024.

15:28

Još jedna žrtva kontroverznog repera? "Nadrogirao me je pa prisilio na oralni seks"

Reper Šon Didi Kombs već neko vreme se suočava sa ozbiljnim optužbama.

Izvor: B92.net/Page Six

Još jedna žrtva kontroverznog repera? "Nadrogirao me je pa prisilio na oralni seks"
EPA/PAUL BUCK

Podeli:

Sada je stigla još jedna i to za seksualno napastvovanje od strane bivše manekenke Kristal Makini.

Ona tvrdi da ju je kontroverzni reper jednom prisilio na oralni seks tokom "Men’s Fashion Weeka" 2003. godine. 

Kako je ispričala, sve se dogodilo u njegovom studiju gde je on sa prijateljima pio i konzumirao marihuanu. Makini, piše Page Six, ističe da je džoint bio veorvatno pomešan sa nekim drugim narkotikom, s obzirom da je bio "veoma jak".

Reper je navodno zahtevao da manekenka pođe za njim u kupatilo, u kojem je on, kada su ušli, navodno nasrnuo na nju i gurnuo joj glavu prema svom međunožju pre nego što joj je naredio da ga oralno zadovolji. Kad je Makini odbila to da uradi, Dedi joj je navodno zgrabio glavu još jače i naterao ju je na oralni seks.

Nakon toga je pokušala da ode, ali je osetila vrtoglavicu i izgubila svest. Tek kad je došla sebi u zadnjem delu taksija, shvatila je da je bila silovana.  Manekenka kaže da je zbog ovog nemilog događaja bila u depresiji kao i da je pokušala da počini samoubistvo... Zbog toga ona sada traži još uvek neodređenu odštetu.

Podsetimo, reper se suočava sa teškim optužbama. Prva u nizu stigla je u novembru 2023. godine od njegove bivše devojke Kasandre Kesi Ventura. Ona je navela da je bila u "ciklusu zlostavljanja, nasilja i seksualne trgovine", sve dok njihova veza nije okončana 2018, navodi se u tužbi.

Ventura tvrdi i da je 54-godišnji reper nasilno ušao u njen dom i silovao je pred kraj njihove dugogodišnje veze 2018. godine.

Još jedna od istaknutijih tužbi protiv Kombsa je od žene po imenu Džoi Dikerson-Nil, koja tvrdi da ju je silovao i drogirao 1991. godine.

U decembru je Kombs optužen za grupno silovanje i seksualnu trgovinu 17-godišnjom učenicom, a u februaru je njegov bivši producent Rodni "Lil Rod" Džons podneo tužbu protiv njega, tvrdeći da ima "stotine sati snimaka i audio zapisa gospodina Kombsa, njegovog osoblja i njegovih gostiju koji učestvuju u ozbiljnim nezakonitim aktivnostima".

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: