Nedelja, 28.03.2021.

23:15

Dramond kod Lebrona u Lejkersima

Andre Dramond će pojačati tim LA Lejkersa po isteku roka u kojem su timovi imali vremena da ga angažuju.

Izvor: Z.K.

Dramond kod Lebrona u Lejkersima
Foto: EPA-EFE/CJ GUNTHER

Praktično Kavsi su ga otpustili, on sada ide u Kaliforniju, gde će postati deo sjajnog tima sa Lebronem Džejmsom, Antonijem Dejvisom i ostalim sjajnim "jezerašima".

Tako će Lejkersi rešiti bolnu tačku ove sezone, na poziciji centra, na kojoj su prilično neubedljivo igrali Montrezl Harel i Mark Gasol.

Dramondova sposobnost da zaštiti reket i donese određeni broj skokova biće svakako od velikog značaja za Lejkerse u nastavku sezone.

Izvori ESPN kažu i da su Dramond i njegov agent razgovarali sa nekoliko franšiza, LA Klipersima, Njujork Niksima, Boston Seltiksima i Šarlot Hornetsima, ali je on izabrao Lejkerse.

On će praktično ovog leta postati slobodan agent po isteku ugovora vrednog 27,9 miliona dolara.

Ove sezone je u proseku imao 17,5 poena i 13,5 skokova na 25 mečeva u Klivlendu, ali nije igrao od 12. februara kada su Kavalirsi doveli mladog centra Džareta Alena.

Dramond je osam sezona proveo u Detroitu pre nego što je 2020. trejdovan među Kavalirse, a kao član Pistonsa je dva puta bio učesnik Ol-star mečeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Podeli: