Politika 3

25.05.2024.

10:53

Incident na Novom Beogradu: Opoziciona aktivistkinja napala predsednika opštine VIDEO

Predsednik opštine Novi Beograd Bojan Bovan i novinarka Informera napadnuti su od strane opozicione aktivistkinje, koja je uz sve to i srušila informacionu tablu za gradnju vrtića u bloku 62, piše Informer.

Izvor: Informer

Incident na Novom Beogradu: Opoziciona aktivistkinja napala predsednika opštine VIDEO
Shutterstock/Martyn Jandula

Podeli:

U novobeogradskom bloku 62 planirana je gradnja vrtića, a na lice mesta došao je predsednik opštine Bojan Bovan kako bi govorio o tome. 

Međutim, desila se incident, pošto je jedna opoziciona aktivistkinja, koja nije želela da kaže kojoj stranci pripada, napala kako predsednika opštine Novi Beograd, tako i našu novinarku. Ona je u jednom trenutku pokušala čak da otme i telefon gospodinu Bovanu.

Ova gospođa se tu nije zaustavila, "sipala" je salvu uvreda na račun predsednika opštine Novi Beograd, vladajuće stranke kao i predsednika države. 

Vrhunac se dogodio kada je srušila informacionu tablu za izgradnju pomenutog vrtića. Nekoliko prolaznika koji su se tu našli su negodovali zbog ponašanja i postupaka dotične gospođe, koja je evidentno nervozna, samo je pitanje zbog čega. Da li zato što pripada delu opozicije predvođene Draganom Đilasom, koji bojkotuje izbore u Beogradu ili delu koji je odlučio da izađe na izbore u prestonici, ali je svesna da će rezultat biti katastrofalan.

 

Nakon što je pomahnitala žena odradila svoj prljavi posao, otišla je sa lica mesta.

"Nisam očekivao da ću da zateknem ženu kako ruši informacionu tablu na mestu gde će se graditi vrtić što vrlo jasno piše. Gospođa je imala čekić i punu kesu alata. Ovde će se svakako izgraditi vrtić i imamo odabranog izvođača radova. Ne znam ko može da ima nešto protiv toga i sve gradske parcele koje nisu imale namenu kada za to dođe vreme budu ograđene. Mislim da se radi o klasičnoj manipulaciji Novobeograđana i molim građane da ne nasedaju na jeftine provokacije. Svi oni koji budu želeli da ruše treba da znaju da ćemo koristiti sve zakonske okvire da objekat privedemo nameni. A ovaj napad je klasična predziborna manipulacija," rekao je nakon incidenta Bojan Bovan, predsednik opštine ovi Beograd.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: