Utorak, 05.06.2018.

09:45

Belvi vas ovo leto vodi u Tolo i Lutraki po ceni već od 239€

Ukoliko se još niste odlučili gde ćete ove godine letovati Belvi Travel vam predlaže Tolo i Lutraki, po specijalnoj ponudi, 10 noćenja sa doručkom i prevoz već od 239€.

Izvor: PR ČLANAK

Belvi vas ovo leto vodi u Tolo i Lutraki po ceni već od 239€

Tolo - Nekada staro ribarsko selo, danas je prelepo živopisno turističko mesto sa peščanim plažama. Nalazi se na jugo-istočnom delu poluostrva Peloponez. Udaljen je 11 km od grada Nafplio i 151 km od Atine. Mesto ima puno barova i restorana i idealna je destinacija za sve one koji žele da uživaju u moru i suncu, kao i za one koji žele da istražuju arheološke predele Peloponeza.

Hotel AKTEON 2* Tolo, nalazi se na samoj plaži u centru mesta Tolo. Hotel sadrži recepciju sa lobby-jem, restoran, lift, sef na recepciji, wi-fi u lobby-ju. Sobe sadrže klima uređaj, TV, telefon, frižider, fen, kupatilo sa tuš kabinom i balkon. Uslugu je po izboru noćenje sa doručkom ili polupansion.

SPECIJALNA PONUDA: 20. jun, hotel (10 noćenja sa doručkom) + bus po ceni 299 €

Hotel THETIS 2* Tolo nalazi se u centru turističkog mesta Tolo. Okružen je prodavnicama, tavernama i kafeterijama. Udaljen je 200 m od peščane plaže. U sklopu hotela nalazi se bazen, sunčana terasa sa ležaljkama, suncobranima i pool barom, recepcija sa lobby-jem, restoran, lift, sef na recepciji. Sobe sadrže klima uređaj, TV, wi-fi internet (besplatno), frižider, fen, kupatilo sa tuš kabinom, balkon. Sobe imaju pogled na more, bazen, baštu ili brdo. Uslugu je po izboru noćenje sa doručkom ili polupansion.

SPECIJALNA PONUDA: 20. jun, hotel + avion po ceni 319€
SPECIJALNA PONUDA: 20. jun, hotel + autobus po ceni 259€

Hotel CORONIS 2* Tolo je smešten u centru mesta Tolo, na 20 metara od barova i prodavnica. Živopisni grad Nafplion, nalazi se na 10 km od hotela. Hotel sadrži recepciju sa lobby-jem, TV salu, restoran, beslatan wi-fi na recepciji, sef na recepciji. Sobe sadrže kupatilo, klima uređaj, TV, frižider, balkon, wi-fi. Usluga je noćenje sa doručkom.

SPECIJALNA PONUDA: 20. jun, hotel (10 noćenja sa doručkom) + avion po ceni 299€
SPECIJALNA PONUDA: 20. jun, hotel (10 noćenja sa doručkom) + bus po ceni 239€
LUTRAKI jedan od najlepših grčkih primorskih turističkih gradova. Smešten je u Korintskom zalivu u podnožju planine Gerania, na mestu koje povezuje Atiku i Peloponez. Udaljen je 4 km od Korintskog kanala i oko 80 km od Atine.

Hotel EXCELSIOR 3* Lutraki smešten je u samom centru živopisnog mesta Lutraki, na malom trgu, 50 metara od plaže. Hotel nudi udobne sobe i prijatnu atmosferu. Hotel je okružen restoranima, marketima, kafeterijama… Hotel sadrži recepciju sa lobby-jem, salu za doručak, lift, sef na recepciji. Sobe su opremljene sa klima uređajem, TV-om, Wi Fi internetom, mini frižiderom, fenom, kupatilom i balkonom. Usluga je noćenje sa doručkom.

SPECIJALNA PONUDA: 20. jun, hotel (10 noćenja sa doručkom) + avion po ceni 329€

Preporučujemo hotele u Lutrakiju:

HOTEL MANTAS SEA SIDE BOUTIQUE 3* u centru Lutrakija 20 metara od plaže, na gradskoj promenadi - šetalištu uz more. Hotel sadrži salu za doručak, kafeteriju „roof garden“ na krovu hotela. Ležaljke i suncobani na hotelskom delu plaže - besplatni za goste. Hotelska kafeterija se nalazi na gradskoj promenadi. Sobe su komforne klimatizovane standardne sobe, usluga u hotelu je polupansion doručak i večera - buffet servis (samoposluživanje)

Hotel ACHILLION 3* se nalazi u centru na samom šetalištu uz plažu. Renoviran u potpunosti 2016 g. Udaljen 20 m od šljunkovite plaže, suncobrani i ležaljke za goste hotela se ne naplaćuju. Sobe su renovirane, opremljene klima uređajem, usluga je polupansion doručak i večera – buffet servis (samoposluživanje)

Hotel MANTAS 4* se nalazi u centru Lutrakija, udaljen samo 80m hotelskog dela plaže sa ležaljkama i suncobranima - besplatnim za hotelske goste. Hotel sadrži bazen na krovu hotela „roof garden“ sa pool barom, sobe komforne klimatizovane standardne sobe, mini frižider, kupatilo, prostrani balkon. Usluga je polupansion doručak i večera – buffet servis (samoposluživanje).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

7 h

Podeli: