Subota, 27.09.2014.

10:15

Udomite psa na Ušće dog festu

Prvi beogradski sajam opreme, hrane i kozmetike za pse i druge kućne ljubimce, Ušće dog fest, biće održan ovog vikenda, a manifestacija ima i humanitarni karakter udomljavanja napuštenih pasa iz beogradskih azila i pružanju podrške onima koji odluče da usvoje životinju.

Izvor: Tanjug

Default images

Foto: Christopher Lancaster/Flickr.com

Na sajmu, koji zajednički organizuju Magazin Pas i TC Ušće, učestvovaće najveći domaći uvoznici, distributeri i prodavci hrane za kućne ljubimce.

Prvi put u Srbiji na jednom mestu naći će se proizvodi najvećih svetskih proizvođača i domaćih brendova hrane za pse kao i preduzeća koja ih uvoze i distribuiraju -

Svoje štandove, na platou ispred ulaza u TC Ušće, imaće i renomirani kozmetičari za pse, vlasnici frizerskih salona i proizvođači opreme i aksesoara za kućne ljubimce.

Posetioce, kako je saopštio organizator, očekuju posebni sajamski popusti, nagradne igre, revije pasa, demonstracije pravilnog održavanja dlake i kože pasa, saveti trenera i veterinara, revije.

Centralni događaj Ušće dog festa biće sutra kada će se održati humanitarna revija napuštenih pasa, uz učešće poznatih glumaca, pevača...

Na sajmu će svoje štandove imati i organizacije za brigu o životinjama koje će prikupljati donacije u vidu novčanih priloga, ali i hrane, ogrlica, preparata protiv buva i krpelja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: