Kultura

Ponedeljak, 03.09.2012.

11:07

RUN DMC na sceni posle 10 godina

Hip Hop grupa Run DMC prvi put je posle više od 10 godina pauze, nastupila na festivalu Mejd in Amerika u Filadelfiji.

Izvor: Tanjug

Default images

Ispod video natpisa na kome je stajalo "Džem Master Džej zauvek", preostali članovi benda oduševili su na hiljade fanova na festivalu u Filadelfiji.

Tokom 40-minutnog sešna, publika je čula "It''s Tricky", Ran je obukao Adidas patike za "My Adidas", a grupa je izvela i njihov veliki hit "Walk This Way". Najdirljiviji trenutak bio je kada je Ran pričao o raspadu grupe posle smrti Džem Master Džeja (Jam Master Jay).

"Posle njegovog ubistva...Grupa je zaćutala", rekao je Ran, a prenosi AP.

Džem Master Džej, dugogodišnji DiDžej Run DMC-a, ubijen je 2002. godine u svom muzičkom studiju u četvrti Kvins u Njujorku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: