Kultura

Ponedeljak, 09.05.2011.

08:30

Šakira večeras u Beogradskoj areni

Kolumbijska zvezda Šakira večeras će nastupiti u Beogradskoj areni, u okviru turneje "The Sun Comes Out" na kojoj promoviše novi album.

Izvor: Tanjug

Default images

Šakira je kasno uveče 7. maja doputovala u Beograd, a na prvom koncertu u Srbiji pratiće je osmočlani bend, dva vokala i dve plesačice, dok će joj se, uz jednu numeru, pridružiti i osam domaćih plesača, koji su izabrani na audiciji Beogradske arene.

Jedna od najpopularnijih pevačica današnjice, tražila je da u garderobi ima kupatilo sa tušem, direktnu telefonsku liniju, frižider sa staklenim vratima, a svetlo mora da bude belo i jako.

Prioritet su joj higijena, raznovrsnost i kvalitet hrane, ali insistirala je da sva hrana koja preostane bude donirana lokalnoj narodnoj kuhinji i prihvatilištima.

Na listi traženih pića nalaze se biljni čajevi, zeleni čaj, "earl grey", dijet kola, sprajt, energetska pića, voćni punč, sokovi i flašice negazirane vode.

Na meniju naći će se raznovrsno voće, mleko, više vrsta slanih grickalica, odgovarajućih umaka, sireva, ali i bistre supe, salate, piletina sa karijem, dobro pečen stejk, škampi i lignje na žaru sa prelivom od senfa i meda.
Foto: Beta
Tokom svoje karijere, dobitnica “Gremija”, Šakira, prodala je blizu 50 miliona albuma, a saradnja sa zvezdama, kao što su Bijonse i Alehandro Sainc, pomogli su joj da sačuva obožavaoce svih ovih godina.

Ona je jedini umetnik iz Južne Amerike koja je imala pesmu na prvom mestu top lista u Americi i koja je nastupila na koncertu povodom inauguracije predsednika Baraka Obame.

Čak četiri njena hita su među 20 najprodavanijih pesama prošle decenije i jedini je umetnik čija pesma nosi titulu najprodavanijeg singla ovog veka "Hips don't Lie", a koja se našla na prvom mestu u čak 55 zemalja.

Šakirin dvosatni nastup u Beogradskoj areni najavljen je kao mešavina muzike za ples, divnih balada i snažnog roka, a ulaznice koštaju 3.500, 3.900, 4.000, 4.500, 5.000, 5.500 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

7 h

Podeli: