Kultura

Nedelja, 02.01.2022.

14:07

Objavljen trejler za poslednju sezonu serije "Peaky Blinders" VIDEO

Skoro godinu dana od kako je BBC najavio da će šesta sezona serije "Peaky Blinders" biti i poslednja, ova televizijska mreža objavila je prvi najavni trejler.

Izvor: Vijesti

Objavljen trejler za poslednju sezonu serije
Foto: Profimedia

Kilijanu Marfiju, koji tumači glavnu ulogu, na setu su pravili društvo Tom Hardi, Pol Anderson, Fin Kol, Anja Tejlor Džoj, Stiven Grejem i drugi.

Helen Mekroki, koja igra lik Poli, preminula je u aprilu 2021. godine, pa još uvek nije poznato da li će njen lik preuzeti neko drugi u šestoj sezoni ili će biti uklonjen iz novih epizoda.

Serija, čiji je režiser oskarovac Stiven Najt, prenosi priču o Tomiju Šelbiju i njegovoj porodici dok se uzdižu iz brimingemske radne klase u periodu nakon Prvog svetskog rata.

Ipak, šesta sezona likove je dovela pred Drugi svetski rat, a nove epizode doneće mnogo drame, intrige i pucnjave, na šta su fanovi "Peaky Blinders" serije i navikli.

"Nakon što smo bili prisiljeni da odložimo snimanje zbog kovid pandemije, poznatu porodicu ćemo naći u još većim opasnostima, a ulozi su nikada veći. Verujemo da će ovo biti najbolja sezona od svih i sigurni smo da će fanovi biti zadovoljni. Nakon što se televizijska serija završi, priča će se nastaviti u drugoj formi", najavio je režiser ranije.

Još uvek se ne zna da li će poslednja epizoda biti emitovana na BBC-ju ili će biti dostupna na striming platformi Netfliks, a premijera prve epizode očekuje se tokom proleća ili leta ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

7 h

Podeli: