Kultura

Petak, 19.06.2020.

12:02

Evo kad počinje da radi dugo očekivani bioskop na otvorenom

Posetioci će prvih meseca dana od 23. juna do 23. jula moći da uživaju u besplatnim filmskim projekcijama, a prvih sedam dana besplatne projekcije filmova biće svake večeri.

Izvor: B92

Evo kad počinje da radi dugo očekivani bioskop na otvorenom
Foto: Promo

Iako je u više navrata nepovoljna meteorološka situacija odložila otvaranje bioskopa na Adi Ciganliji, dugo očekivani bioskop na otvorenom počeće da radi u utorak 23. juna u 21 h. Kako je i provobitno planirano, kao asocijacija na Holivud, bioskop će kada se upale prve ''nebeske zvezde“, otvoriti deveti film slavnog reditelja Kventina Tarantina iz 2019. godine, Bilo jednom u Holivudu, koji na veliko platno donosi priču iz doba vrhunca ''hipi Holivuda“.

Na platnu dimenzija 12 puta 6 metara i 4k projektorom sa 33.000 lumena u prvoj filmskoj projekciji na otvorenom, zablistaće Leonardo di Kaprio, Bred Pit i Margo Robi u filmu koji opisuje avanturu glumca Rika Daltona (Leonardo di Kaprio) i njegovog dvojnika Klifa Buta (Bred Pit ) koji pokušavaju da pronađu svoje mesto pod suncem u filmskoj industriji daleke 1969. godine u Los Anđelesu. Dodatna iskušenja će se javiti kada Rik za komšinicu dobije prelepu glumicu - Šeron Tejt (Margo Robi).

Nakon toga dani rezervisani za besplatan film biće sreda, četvrtak, petak, subota i nedelja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

18 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

23 h

Podeli: