Kultura

Utorak, 17.01.2017.

12:11

Miki Jevremović će počivati u Aleji zaslužnih građana

Poznati pevač Miki Jevremović, koji je preminuo prošle nedelje od posledica moždanog udara, biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, saznaju "Večernje novosti".

Izvor: Večernje novosti

Miki Jevremović će počivati u Aleji zaslužnih građana

Kako saznaje beogradski list, sahrani će prethoditi komemoracija, koja će biti održana u četvrtak u 11 sati u Domu sindikata.

Opelo će biti održano u četvrtak u 14 sati u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, dok će sahrana biti u 14.30 sati.

Legenda jugoslovenske zabavne muzike Miodrag Miki Jevremović preminuo je u petak 13. januara u 14.30 u Kliničkom centru u Beogradu od posledica moždanog udara, u 76. godini. Jedan od naših najpopularnijih pop pevača je posle teške borbe izgubio najvažniju bitku.

Jevremović je 27. decembra doživeo moždani udar. U tom trenutku je sa njim bio njegov mlađi brat Zoran. Odmah je odvezen u Urgentni centar, gde mu je ukazana pomoć, a zatim je prebačen na koronarno B odeljenje, gde je i preminuo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

8 h

Podeli: