Kultura

Subota, 28.11.2015.

15:26

Ser Ijan Makelen: Dosta mi je Gandalfa

Slavni glumac ser Ijan Makelen neće se vraćati u Srednju zemlju.

Izvor: Independent

Default images
Beta / John Salangsang/Invision/AP

Ipak, čovek kog je proslavila uloga Gandalfa uvek će se sećati te faze života s toplinom u srcu.

“Mislim da smo ostali bez materijala. Mislim da sam završio s Gandalfom. Iako mi je bilo divno na snimanju u Novom Zelandu, to traje već 15 godina”, rekao je on.

Čak i da je “zagrejaniji” da se vrati u ulogu, Piter Džekson se, barem ne u ovoj formi, neće snimati nove filmove po Tolkinovim knjigama. Naime, trilogija “Hobit”, dobila je vrlo “mlak” prijem publike i kritike.

Iako nije imao slične izjave za ulogu Magneta u “X-Men” franšizi, ne zna se da li će imati priliku da se vrati tom mutantu.

S druge strane, Makelen se posvetio drugim projektima. Već je igrao starog Šerloka u filmu “Mr. Holmes”, a uskoro će se pojaviti kao sat Kogsvort u adaptaciji “Lepotice i zveri”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

20 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: