Kultura

Četvrtak, 07.12.2023.

12:21

Hju Grant otkrio koju svoju ulogu najviše mrzi

Na nedavnoj svetskoj premijeri bajkovitog dečjeg mjuzikla Vonka, snimljenog po noveli Roalda Dala "Čarli i fabrika čokolade", u Londonu se okupila cela filmska ekipa sa Timotijem Čalametom u ulozi Vonke na čelu, a bio je tu i Hju Grant, koji je igrao sarkastičnog i okrutnog čovečuljka Umpu Lumpu, a takvim se pokazao i pred novinarima.

Izvor: index.hr

Hju Grant otkrio koju svoju ulogu najviše mrzi
Foto: Fred Duval/Shutterstock

Dok je Čalamet sat vremena delio autograme, Grant se obratio novinarima i rekao im kako mu je snimanje ovog filma bilo "apsolutno grozno iskustvo".

"Nisam mogao više da mrzim celu stvar", rekao je Grant, koji se najviše osvrnuo na proces snimanja. Naime, kako on glumi pola metra visokog Umpu Lumpu, radnika u Vonkinoj fabrici čokolade, reditelj Pol King koristio je posebnu tehnologiju snimanja pokreta kako bi umanjio njegovo telo pa je glumac morao da nosi posebno odelo i kameru na glavi.

"Bila je poput krune od trnja, vrlo neugodno. Napravio sam veliku frku oko toga. Zaista sam mrzeo to snimanje. I iskreno, sve ono što sam napravio sa svojim telom bilo je užasno i sve je to zamenjeno animacijom", dodao je.

Nakon prilično neugodne tirade pitali su ga da li se na kraju sav taj trud isplatio, a on je odgovorio:

"Ne baš", što je izazvalo salvu smeha njegovih kolega.

"Nemam ništa protiv Vonke i Kinga posebno, ali već pomalo mrzim da snimam filmove, no kako imam puno dece, treba mi novac i moram da radim", rekao je glumac.

Glumac je, inače, prvi put postao tata sa pedeset godina, a u idućih osam godina dobio je petoro dece sa dve žene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

22 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: