Kultura

Ponedeljak, 21.06.2010.

16:10

"Priča o igračkama 3" obara rekorde

Pixarov film "Priča o igračkama 3 ("Toy Story 3") imao je najbolje otvaranje u istoriji svih filmova iz "Disney-Pixar" studija. Za prva tri dana prikazivanja ovaj film je zaradio neverovatnih 109 miliona dolara u SAD-u, a 153 miliona dolara u celom svetu.

Izvor: B92

Default images

"Filmovi "Priča o igračkama" su srce i duša Piksara. Ovi likovi su nam kao porodica i ne možemo biti ponosniji na odjek "Priče o igračkama 3" ovog vikenda. Uzbuđeni smo što fanovi - i stari i novi - nastavljaju da prihvataju i vole ove likove isto onoliko koliko ih i mi volimo. Unapred se radujemo što ćemo ovaj film podeliti s publikom širom sveta tokom ovog leta," rekla je Darla K. Anderson, producent filma.

"Priča o igračkama 3" nalazi se na redovnom repertoaru bioskopa Ster, Roda, Takvud i Dom Sindikata, i da je i sinhronizovana na srpski jezik. Glasove glavnim junacima Vudiju i Bazu pozajmljuju nas(i poznati glumci Gordan Kičić i Dragoljub Ljubičić Mićko, a u ostalim ulogama našli su se Voja Brajović, Nada Blam, Dubravko Jovanović, Lazar Dubovac i mnogi drugi.

Film “Priča o igračkama” prvi put je prikazan 22. novembra 1995. i bio je prvi film koji je kompletno kompjuterski animiran i te se godine sa zarađenih 360 miliona našao na prvom mestu liste najgledanijih filmova. “Priča o igračkama 2” je pored toga što je prvi film koji je kompletno digitalno urađen i prvi film koji je zaradio više od prvog, originalnog dela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: